Sanja Plavljanić-Širola

Voditeljica radionica osobnoga razvoja


Sanja Plavljanić-Širola voditeljica je radionica i autorica knjiga koje stvaraju radost i potiču vas da živite na vlastiti način.

Njezino prvobitno zanimanje bilo je arhitektura, kojom se bavila punih 20 godina vodeći svoj projektni ured. No, paralelno se obrazovala za jedan sasvim drugačiji poziv. 2008. godine zov duše i jedna čarobna knjiga potakli su je da potpuno promijeni zanimanje i osnuje Centar SRETAN DAN.

Otada uživa pomažući polaznicima pronaći svoju unutarnju iskru i hrabrost te ostvariti sve svoje snove. Kroz radionice Centra SRETAN DAN, kao što su Ostvarivanje želja, Upoznaj svoje anđele, Moj unutarnji junak, Feng shui škola i mnoge druge, prošlo je već više od 1500 zadovoljnih polaznika.

Sanja je diplomirani integrativni terapeut, završila je i petogodišnju Feng shui akademiju (i još mnoge edukacije u Hrvatskoj i svijetu), pa sva ta znanja primjenjuje u svome radu (i životu).
Autorica je knjiga A-HA misli i Život u Čarobnom toku te koautorica internacionalne knjige Transformation Lessons. Od 2015. redovna je tjedna kolumnistica portala zivim.gloria.hr.

Dugogodišnja je članica udruženja ATL-Europe (Association of Transformational Leaders).

Sanjina poruka je: ''Dopusti da kreator tvoga života bude tvoje srce!''

www.sretan-dan.hr


TU SMO ZA TEBE

Besplatno skini i isprobaj aplikaciju

Budi fit za život uz FitMindset novosti
Primaj praktične savjete i posebne pogodnosti za svoj wellbeing: