Anamarija Pažin Morović

Aromaterapeut i savjetnica za prirodnu ljepotu


Anamarija se više od 15 godina bavi aromaterapijom, pružanjem usluga ljepote i savjetovanjem žena u tome području. Vlasnica je poduzeća koje se bavi pružanjem i kreiranjem wellness usluga u kojem je stvorila jedinstveni koncept wellnessa „Laurus Slow Spa”, u kojem se pružaju jedinstveni tretmani inspirirani kulturom i prirodom destinacije.

Bogato iskustvo stekla je na području destinacijskoga menadžmenta, stvaranjem wellness koncepta, mirisa za prostore mirisnim animacijama i stvaranjem logotipa u hotelima „Punta” i „Aurora”. U suradnji s „Jadranka Hotelima” i Turističkom zajednicom Maloga Lošinja radila je na brendiranju otoka Lošinja, stvarala je usluge mirisne animacije i sudjelovala kao sukreator prirodne kozmetike za hotele „Vitality Essence”.

Predavala je na kolegijima Prirodna aromakozmetika, Marketing, Intuitivna aromamasaža i Uvod u aromaterapiju te bila voditeljica seminara „Aromaterapija za zaposlene i mirisna animacija poslovnoga prostora”. Osmišljavanje i provođenje kreativnih radionica za zaposlene iz područja aromaterapije namijenjenih suvremenomu pojedincu njezina su strast.

Danas motivira i educira brojne žene kako bi probudile i očuvale svoju prirodnu ljepotu i zdravlje. Uspješno vodi Facebook zajednicu „Holistička ljepota”, koja ima više od 12 000 korisnika i u kojoj nudi niz besplatnih programa o njezi lica i tijela, opuštanju i detoksikaciji.

www.laurus-studio.com


TU SMO ZA TEBE

Besplatno skini i isprobaj aplikaciju

Budi fit za život uz FitMindset novosti
Primaj praktične savjete i posebne pogodnosti za svoj wellbeing: