Blog

Upoznaj nesanicu: praktični savjeti koji će ti pomoći bolje spavati
Mnogi se suočavaju s nedostatkom sna i nesanicom. Često se tim problemom ne počnemo baviti na vrijeme. Otkrij kako prepoznati nesanicu, koji su uzroci i načini za rješavanje.
Pročitaj više
Aplikacija za wellbeing i mentalno zdravlje koju želiš imati
Wellbeing i mentalno zdravlje sve više su goruće teme. Današnji tempo i način života dovodi sve više do raznih simptoma nezadovoljstva, depresivnih stanja, tjeskobe i bolesti. Ima li spasa?
Pročitaj više
6 razloga zašto je meditacija dobar izbor
Jedna od čestih zabluda je meditacija je nešto za duhovne ljude ili one koji se bave jogom. Međutim, sve više istraživanja pokazuje niz dobrobiti za um i tijelo koje svatko od nas može koristiti.
Pročitaj više
Kakav način razmišljanja takav život - 5 razloga zašto je to tako
Naš um je korijen svih naših jada ili uspjeha. Svi uspješni ljudi imaju nešto zajedničko, a to je pozitivan, uspješan i ustrajan način razmišljanja ili mindset prema bilo kojoj situaciji.
Pročitaj više
Kako biti sretan s 5 jednostavnih navika
Kako biti sretan? „Sreća ne postoji sama za sebe. Ona dolazi iz vaših postupaka.“ Dalai Lama Postići stanje dugoročne sreće i zadovoljstva cilj je svakog pojedinca. Definicija sreće u kontekstu mentalnih ili emocionalnih stanja podrazumijeva pozitivne ili ugodne emocije u […]
Pročitaj više
Zašto je wellbeing ili blagostanje poželjan cilj svake osobe?
Wellbeing je nešto što svi želimo! Nema ništa vrijednije od življenja sretnog, zadovoljnog i smislenog života. Kako to ostavriti?
Pročitaj više
Vježbanje je najbolja zamjena za mnoge tablete
„Vježbanje može zamijeniti mnoge tablete, no niti jedna tableta ne može zamijeniti vježbanje.“ Većina vježba zbog fizičkog zdravlja, no ima li utjecaja na mentalno zdravlje?
Pročitaj više
Kako smanjiti stres i imati najljepše doba godine?
Božićno doba smatramo najljepšim doba godine, ali i vrijeme visokog stresa. Saznaj kako smanjiti stres i učiniti blagdansko vrijeme ugodnim i radosnim.
Pročitaj više

Budi fit za život uz FitMindset novosti
Primaj praktične savjete i posebne pogodnosti za svoj wellbeing: