O nama

Naša vizija

Naša je vizija kreirati sretnije i zdravije društvo. Vjerujemo da svaki pojedinac koji otkrije svoju unutarnju snagu može postati snaga u stvaranju ljepšega svijeta.

Pravi smo zaljubljenici u osobni razvoj, opuštanje i ljepotu življenja. Želimo biti inspiracija i motivacija svakomu pojedincu za ostvarenje kvalitetna i sretna života.

Priča o nama

FitMindset aplikacija nastala je iz iskrene zajedničke želje da svima omogućimo dostupan i praktičan alat za poboljšanje zdravlja, blagostanja i kvalitete života. Kroz vlastita profesionalna i privatna iskustva doživjele smo mnoge uspjehe i sretne trenutke, ali i suočile se s brojnim neuspjesima, stresovima, strahovima, neizvjesnostima i izazovima. Upravo nas je naše višegodišnje traganje za raznim alatima i njihovo isprobavanje dovelo na ovaj poslovni put. Želimo i na druge prenijeti naša rješenja iz osobnoga razvoja kojima smo pomogle sebi. Iskusile smo na vlastitoj koži da je ključan faktor uspjeha upravo u izgradnji zdravoga i snažnoga mindseta. Također, iskustvo nam je pokazalo da postoji niz učinkovitih i jednostavnih alata koji nam mogu pomoći živjeti s više lakoće, uspjeha, samopoštovanja i radosti. Zato smo odlučile udružiti vlastite snage, vlastito znanje i iskustvo i ponuditi cjelovito rješenje kakvo želimo i samima sebi – jednostavan, praktičan alat koji će uvijek biti pri ruci i dostupan za poboljšanje mentalnoga, emocionalnoga, fizičkoga, karijernoga i socijalnoga blagostanja.

Vjerujemo kako ćemo vam FitMindset aplikacijom omogućiti znanja i vještine kojima ćete istinski povećati kvalitetu svoga života, a time pozitivno utjecati na izgradnju poželjnoga okruženja vrijedna življenja.

Od srca, Katarina i Martina

Naša misija i vrijednosti

Misija

Pružamo holističko i praktično rješenje za stvaranje wellbeinga i zdravoga životnoga stila kroz mrežu vrhunskih stručnjaka na području osobnoga razvoja. Sastavni smo dio društvenoga života u regiji, a kompanijama pružamo partnersku podršku u razvoju zadovoljnih i efikasnih zaposlenika, koji su pokretači rasta i uspješnosti gospodarstva.

Lakoća življenja

Život je istovremeno i izazovan i zabavan. Možemo ga potrošiti na brige, probleme i vraćanje u prošlost ili se fokusirati na njegove pozitivne strane. Najveći potencijal za sretan život leži u sadašnjem trenutku i aktivnostima koje su svrhovite i koje nas čine sretnima. Danas postoji puno saznanja o tome kako učiniti život lakšim i ljepšim te alata koji nam u tome mogu pomoći. Upravo je to ono što želimo podijeliti sa svima.

Doprinos društvu

Naša je želja i potreba pomoći društvu i učiniti razliku. Iskusile smo na vlastitoj koži kakav je osjećaj kad si nezadovoljan, pod stresom i iscrpljen, ali smo i naučile da postoje načini na koje to promijeniti i živjeti punim plućima. I to je ono što želimo dati – priliku da svaka osoba napravi promjenu i time promijenimo svijet nabolje.

Fleksibilnost

Svemu što radimo pristupamo na otvoren i znatiželjan način. Polazeći od činjenice da se potrebe i preferencije ljudi razlikuju, vjerujemo da su dostupnost i raznolikost pristupa, tehnika i znanja ključ za osnaživanje i napredak ljudi.

Kvaliteta

Želja za znanjem i dijeljenje znanja s drugima ključ je osobnoga razvoja. Smatramo da svaka osoba ima određeno znanje i iskustvo koje drugima može biti iznimno korisno. Zato okupljamo stručnjake iz različitih životnih područja kako bi podijelili isprobane i najučinkovitije prakse na putu do uspjeha.

Dobar osjećaj

Zadovoljstvo životom dolazi iznutra. U konačnici se svatko želi dobro osjećati. Vjerujemo da u malim stvarima i radnjama, poput jednominutne meditacije, izricanja zahvalnosti ili gledanja inspirativnoga videa, leži ogroman potencijal koji može promijeniti nečiji život nabolje.

Budi fit za život uz FitMindset novosti
Primaj praktične savjete i posebne pogodnosti za svoj wellbeing: