Antonija Zaninović

Vlasnica centra Fit zona i kreatorica Z.O.N.A.-e Zdravlja, instruktorica fitnessa & online coach


Antonija voli pomagati ljudima promijeniti svoje navike te živjeti zdravije i kvalitetnije. Njeguje holistički pristup osvještavanja vlastitoga tijela i individualan pristup svakoj osobi.

Certificirana je instruktorica fitnessa s mnoštvom dodatnih edukacija. Neke od njih su DNS exercise, Ground force method, Efficient training method, MM akademija funkcionalnoga pokreta. No, kako ju oduvijek zanima spoj tijela i uma posvetila se dubljemu proučavanju toga područja i završila Školu trenera, Kvantnu harmonizaciju i Precision nutrition.

Sa šest godina počela je trenirati tae kwon do, bila je državna prvakinja i osvojila mnoga odličja, a sada već preko 15 godina radi u fitness industriji. Sudjelovala je u izradi nekoliko programa vježbanja te vodila razne oblike treninga. Završila je i studij građevinarstva, radila u više poduzeća (Institut IGH, INA, Bouyges) te stekla vrijedna iskustva vezana uz komunikaciju i međuljudske odnose. Naučila je kako funkcionira poslovni svijet i shvatila da su poslovni ljudi danas rastrgani među poslom, obitelji i raznim obvezama. Uočila je koliko je važno skrenuti im pozornost na kvalitetu života te koliko je bitno da u svoj užurbani raspored uklope vrijeme za sebe i uvedu male zdrave rutine. Ovo je nužno kako bi normalno funkcionirali u svakodnevici te bili boljega zdravlja, izgleda i samopouzdanja.

Nakon iskustva rada u raznim poduzećima odlučila se za poduzetničke vode i polako gradi svoj brand Fit zone. Posljednjih godina svoje uporište našla je u online coachingu.

antonija@fitzonaonline.com


TU SMO ZA TEBE

Besplatno skini i isprobaj aplikaciju

Budi fit za život uz FitMindset novosti
Primaj praktične savjete i posebne pogodnosti za svoj wellbeing: