Jassna Luna Jozić

Life & Executive Coach, Yoga Teacher


Jassna Luna jednom riječju mogla bi se opisati kao tragačica. Za sebe voli reći da traga za istinom, ljepotom i dobrotom u sebi i svijetu oko sebe.

Po struci je magistra ekonomije i akademska glumica, a po zanimanju učiteljica yoge (TT300), coach programa Heal Your Life te Executive Coach AoEC programa. Usmjerena je na rad s privatnim klijentima te korporacijama.

Tijekom godina svoje je znanje nadograđivala na brojim radionicama i seminarima, a osobnu strast pronašla je u tehnikama meditacije.

Osluškujući potrebe svojih klijenata, osmislila je holističku metodu pristupa osobnomu razvoju, u kojoj spaja rad tijelom kroz jogijsku praksu te rad na mislima i emocijama pomažući ljudima doći do svoje točke zaokreta, do zdravija i sretnija života.

S preko 1000 sati rada s klijentima kroz individualne sesije, joga satove, predavanja, radionice i retreatove s velikom ljubavlju, ali i strašću, vodi ljude na njihovo dobro mjesto.

Jassna Luna je i strastvena zagovornica zdravoga načina života. Osim zdrave prehrane i redovite tjelovježbe, on podrazumijeva i pozitivan pristup životu koji proizlazi iz ljubavi prema sebi – kao ultimativnoj istini za sretniji i ispunjeniji život.

www.dobromjesto.hr


TU SMO ZA TEBE

Besplatno skini i isprobaj aplikaciju

Budi fit za život uz FitMindset novosti
Primaj praktične savjete i posebne pogodnosti za svoj wellbeing: