Maja Stokić

Trenerica javnoga nastupa i komunikacije


Maja je magistra hrvatskog jezika i književnosti, a diplomirala je i rehabilitaciju slušanja i govora. Osim rehabilitacijskog smjera na studiju fonetike studirala je i govorništvo, koje je njezina velika strast. Završila je i tečaj znakovnoga jezika, kao i edukaciju za Školu brzog čitanja i mudrog učenja, a uživa svakodnevno šireći svoje komunikacijske i prezentacijske obzore, bilo čitanjem, kreativnim osmišljavanjem ili gledanjem korisnog sadržaja.

Iskustvo u radu s djecom stjecala je individualnim radom i govornim vježbama za djecu s poteškoćama u nastavi, zatim kao asistentica u nastavi, organizator i voditelj dječjih rođendana te instrukcijama za djecu. Iskustvo u radu s odraslima stjecala je praksom na HRT-u, individualnim pripremama za radijske voditelje te vođenjem edukacija o neverbalnoj komunikaciji i fonetskim vježbama za glas i izgovor.

U Heureki vodi Školu govorništva, organizira i vodi individualnu poduku i instrukcije za djecu i odrasle, predaje nastavu u Školi brzog čitanja i mudrog učenja te Mudrog učenja od prvog koraka te lektorira. Također vodi i online radionice ''Osnove prezentacijskih vještina'' te ''Neverbalna komunikacija''.

U slobodno vrijeme Maja voli čitati, gledati Potjeru, a kada je lijepo vrijeme otići na Sljeme ili Jarun, posebice ujesen, koja je njezino najdraže godišnje doba. Voli sve životinje, a sama ima psa. Velika joj je želja napisati knjigu i nepopravljivi je optimist te smatra da nijedan problem nerješiv.

www.heureka.hr
maja@heureka.hr


TU SMO ZA TEBE

Besplatno skini i isprobaj aplikaciju

Budi fit za život uz FitMindset novosti
Primaj praktične savjete i posebne pogodnosti za svoj wellbeing: