Marina Miletić

Nutricionistica


Marina Miletić odrasla je u Velikoj Gorici, gdje je završila opću gimnaziju. S obzirom na ljubav prema hrani i sportu, studij nutricionizma na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu bio je pravi (i jedini) izbor.

Tijekom studija posebno joj raste zanimanje za područje toksikologije te se u sklopu studija sve više orijentira na područje toksikologije u nutricionizmu. Osim toga, raste joj i zanimanje za prehrambeno inženjerstvo te nakon završetka diplomskoga studija i stjecanja titule magistre nutricionizma, svoje znanje iz područja (pre)hrane upotpunjuje dodatnim obrazovanjem na istome fakultetu te završava i diplomski studij Prehrambenog inženjerstva, čime stječe titulu diplomirane inženjerke prehrambenoga inženjerstva. Na temelju ocjena ostvarenih tijekom studija dodijeljena joj je potpora Biotehničke zaklade za najbolje studente i mlade istraživače Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Ljubav prema znanosti započela je već prvi dan na PBF-u (još 2007. godine) te se veliko zanimanje za područje toksikologije nastavlja i dalje na doktorskome studiju na matičnome fakultetu, na kojem 2022. godine stječe titulu doktorice biotehničkih znanosti.

2021. godine pridružuje se timu Nutrivisiona te se bavi pisanjem web-objava i članaka vezanih uz različite aspekte (pre)hrane.

Marina je cijeloga života aktivna u sportu – od timskih sportova (košarka, rukomet, futsal) do individualnih (boks, teretana).

Smatra da je ključ kvalitetnoga, ispunjenoga i sretnoga života u održavanju zdravoga odnosa prema hrani, bavljenju fizičkom aktivnošću te vođenju računa o psihičkome zdravlju.

www.thenutrivision.com


TU SMO ZA TEBE

Besplatno skini i isprobaj aplikaciju

Budi fit za život uz FitMindset novosti
Primaj praktične savjete i posebne pogodnosti za svoj wellbeing: