Martina Šušnjara

Kreatorica i suvlasnica FitMindset aplikacije
Komunikacijska stručnjakinja, Profesionalni Coach & NLP Master Trener


Izvor Martinine nepresušne inspiracije je rad s ljudima u cilju njihovog osnaživanja, te rasta i razvoja. Njezino bogato iskustvo pokazuje da je prvi korak na putu k ljepšem i uspješnijem životu promjena načina na koji komuniciramo sa samima sobom i svijetom oko sebe.

Ponosna je suvlasnica FitMindset wellbeing aplikacije s kolegicom Katarinom s kojom dijeli iste vrijednosti i ambiciju za stvaranjem sretnijeg i svjesnijeg društva. FitMindset aplikacija nastala je kao rezultat zajedničke strasti i iskustva u radu s pojedincima na poboljšanju kvalitete njihova života.

Međunarodno je certificirana NLP Master trenerica te MentalBusiness & Wingwave Coach. U profesionalnom radu kroz savjetovanje na području osobnoga razvoja i coaching-a svoja iskustva i znanja  koristi usmjeravajući klijente do ostvarenja željenih promjena. Poslovni razvojni put prolazila je kroz rukovođenje komunikacijskim odjelima i u odnosima s javnošću. Stekla je dinamično desetogodišnje iskustvo kao konzultantica na području upravljanja strateškim i kriznim komunikacijama te u radu na političkim kampanjama i društveno odgovornim projektima.

Duboko vjeruje da svatko može ostvariti svoje snove. Ključno je osvijestiti svoje snage i učiniti prvi korak.

martina@fitmindset.hr


TU SMO ZA TEBE

Besplatno skini i isprobaj aplikaciju

Budi fit za život uz FitMindset novosti
Primaj praktične savjete i posebne pogodnosti za svoj wellbeing: