Martina Tišljar

EFT trenerica i šaptačica anđelima


Međunarodno je priznata EFT trenerica, napredna EFT praktičarka i praktičarka Reprogramiranja matrice pomoću EFT-a. Član je EFT akademije, koju je osnovao njezin trener i mentor Karl Dawson, jedan od prvih EFT Mastera u svijetu. Upravo je ova tehnika njezina najveća strast i pored svih znanja kojima raspolaže često daje prednost EFT-u, odnosno Reprogramiranju matrice pomoću EFT-a.

Završila je mnoge edukacije i priznate metode kao što su Picture Tapping Technique (Tapkanje pomoću slika), Evidence based EFTThe School of Work – Byron Katie, ACE Flow, NLP, hipnoza, life coaching i druge. Osim svega toga, Martina razgovara s anđelima nakon duboko transformirajućega iskustva s arhanđelom Mihaelom i upravo ju zato mnogi nazivaju šaptačicom anđelima.

Zbog širine znanja i iskustva svoje djelovanje razvija kroz individualna savjetovanja, radionice, seminare i edukacije diljem Hrvatske, a povremeno i u inozemstvu.

Velika joj je strast i rad s djecom pa je nedavno pokrenula i projekt: Humane place for all the children of the world. Organizira radionice za djecu diljem Hrvatske u suradnji s certificiranim praktičarima EFT-a. Osim toga, održava i redovna besplatna online druženja za djecu.

www.befreeee.com


TU SMO ZA TEBE

Besplatno skini i isprobaj aplikaciju

Budi fit za život uz FitMindset novosti
Primaj praktične savjete i posebne pogodnosti za svoj wellbeing: