Mirjana Matijašević

Trenerica javnog nastupa i komunikacije


Mirjana je direktorica i vlasnica edukacijskog centra Heureka. Profesorica je hrvatskog jezika i književnosti te diplomirana fonetičarka (smjer govorništvo), a trenutno završava specijalistički postdiplomski studij Upravljanje ljudskim potencijalima. Također je i certificirana medijatorica (izmiriteljica).

Od 2016. drži edukacije iz šireg spektra govorništva i komunikacije, podučava hrvatski jezik djecu i odrasle te domaće i strane osobe. Iskustvo je stjecala praksom na HRT-u, Glumačkoj akademiji, u osnovnoj i srednjoj školi te u vrtiću, a posebice individualnim podukama i samostalnim kreiranjem programa i održavanjem edukacija za ljude različitih zvanja (prosvjetne radnike, pravnike, ekonomiste, medicinsko osoblje, studente…). Surađuje s nekoliko organizacija unutar kojih redovno predaje i priprema menadžere za nastupe, a za timove drži komunikacijske treninge.

Usavršavala se na brojnim tečajevima i radionicama (osnove NLP-a, škola brzog čitanja i mudrog učenja, reframing metoda, komunikacijska psihologija, pregovaranje, nenasilna komunikacija, glumačke metode u javnom nastupu, sati pjevanja, upravljanje stresom i dr.). Lektorirala je brojne knjige i članke, a piše i uređuje Heurekin blog s retoričkim i komunikološkim temama.

Udana je i majka jednog predivnog dječaka. Uživa u prirodi, voli čitati, svira gitaru, aktivno pjeva i pleše, smatra da je osmijeh najmoćnije ljudsko oružje i vjeruje da u svakome čovjeku leži dobar govornik. Katkad je samo potrebno probuditi ga!

www.heureka.hr
mirjana@heureka.hr


TU SMO ZA TEBE

Besplatno skini i isprobaj aplikaciju

Budi fit za život uz FitMindset novosti
Primaj praktične savjete i posebne pogodnosti za svoj wellbeing: