Nikola Talan

Nutricionist


Nikola je rođen u Čakovcu „davne“ 1994. godine, gdje 2013. godine završava Gimnaziju Josipa Slavenskog Čakovec. Nakon završetka srednje škole odlučuje se za upis studija nutricionizma na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu.

Na samu odluku o upisu studija nutricionizma navela ga je velika strast i ljubav prema fitnessu i zdravome načinu života, kao i činjenica da je iznimno aktivan sportaš. S obzirom na širok interes u sferi nutricionizma te velike ambicije, tijekom studiranja (sredinom 2016. godine), zajedno s kolegom Marovićem pokreće edukativni projekt (blog) te Instagram i Facebook stranicu pod nazivom Nutrifit.cro, projekt koji je u međuvremenu podignut na višu razinu te preimenovan u Nutrivision. S obzirom na širok interes u nutricionizmu i želju za dodatnim razvijanjem komunikacijskih vještina, tijekom završnih godina studiranja, uz vođenje edukativne stranice, kao student radio je u poduzeću Salvus d.o.o. kao savjetnik primjene dodataka prehrani.

Početkom 2019. godine diplomirao je na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te stekao titulu magistra nutricionizma. Posljednjih godinu dana uz vođenje Nutrivisiona radi u poduzeću Bioinstitut d.o.o. kao analitičar u laboratoriju za kemiju i POU te paralelno kao vanjski suradnik u poduzeću Pyrus d.d., u sklopu čega obavlja savjetovanja o dodacima prehrani, pisanje promotivnih članaka za dodatke prehrani te vođenje seminara i webinara.

Nikola se od malih nogu bavi sportom. Dugi se niz godina bavio nogometom, a trenutačno je aktivan u powerliftingu, u kojem je do sada ostvario par odličnih rezultata, a ove ga godine čeka još puno sportskih izazova.

S obzirom na sve navedeno ne čudi da je Nikoli prva ljubav sportski nutricionizam, a posebice svi aspekti promjene tjelesne mase i optimizacije sastava tijela, a usto posebno mu zadovoljstvo stvara i dijetoterapija te pomoć klijentima s određenim oboljenjima.

www.thenutrivision.com


TU SMO ZA TEBE

Besplatno skini i isprobaj aplikaciju

Budi fit za život uz FitMindset novosti
Primaj praktične savjete i posebne pogodnosti za svoj wellbeing: