Norbert Žmegač-Kunić

Osobni i kondicijski trener


Norbert je osobni i kondicijski trener u Basic Gym One teretani u Zagrebu. Svoje dugodišnje trenersko iskustvo započeo je kao trener u hotelu Sport u Ivanić Gradu, u kojem se svakodnevno susretao s individualnim i grupnim programima treninga.

U sklopu Basic Gym One edukacija pohađao je Total Body Coach 1, 2 i 3 pod vodstvom Marina Bašića te postao certificirani Basic Pro Coach. Osposobljen je za rad po Basic Training For Life sustavu, a pohađao je i seminare za rad s girjama, bugarskim vrećama, kao i weightlifting te bodyweight seminar. Također, prisustvovao je seminaru jednoga od najpoznatijih trenera današnjice, Stevea Maxwella, Stay forever young, te mu asistirao prilikom stvaranja njegova novoga bodyweight programa. Isto tako, certificiran je za provođenje Bodyweight i Kettlebell seminara.

2019. godine sudjelovao je kao trener u RTL-ovom TV-showu Fittest Family, zajedno s proslavljenim sportskim licima Vladom Šolom i Nikom Fleiss, u kojem je i odnio pobjedu zajedno sa svojim timom.

Zajedno s Marinom Bašićem, osnivačem Basic Gym One teretane, osmislio je program za kompletnu promjenu životnoga stila, Change for Life, u trajanju od 8 tjedana te dvanaestomjesečni online program za rekreativce namijenjen radu u teretani. Posvećen je unaprjeđenju kvalitete života pojedinaca koji žele izvući najbolje od sebe u sportu – i rekreativaca i profesionalnih sportaša.

Njegov je moto Break your limits!, što pokazuje da mu je najviše stalo do velike posvećenosti sportskim ciljevima i da za njega ne postoje prepreke koje mogu spriječiti bilo kakav napredak koji si zadamo.

www.basicgymone.com
zmegackunicnorbert@gmail.com


TU SMO ZA TEBE

Besplatno skini i isprobaj aplikaciju

Budi fit za život uz FitMindset novosti
Primaj praktične savjete i posebne pogodnosti za svoj wellbeing: