Rajka Marković

Psihologinja, Executive coach i HR konzultantica


Rajka se bavi organizacijskim razvojem i razvojem menadžera kroz individualno savjetovanje, mentorstvo, edukacije i coaching. Suosnivačica je i suvlasnica tvrtke za razvoj ljudskih potencijala Prava formula. 

Profesionalna je coach mentorica educirana na Oxford Brookes Universityju u skladu s EMCC-om (European Mentoring and Coaching Council). Certifikatorica je za druge edukatore u primjeni Četiri sobe promjene i Lego® Serious Play® facilitator.

Svoje višegodišnje iskustvo u upravljanju ljudima, procesima i resursima stekla je kao direktorica sektora za upravljanje ljudskim potencijalima u nacionalnoj aviokompaniji. Dobro poznaje velike organizacijske sustave i izazove koji se u takvim sustavima postavljaju pred menadžere i članove uprava jer se i sama s njima suočava. Nakon dodiplomskoga studija psihologije upisuje poslijediplomski studij u sklopu organizacijske psihologije. Danas je gost predavač na kolegiju Organizacijska psihologija Odsjeka za psihologiju na Filozofskome fakultetu u Zagrebu. 

Formalnu edukaciju oplemenila je nizom stručnih seminara iz područja upravljanja ljudskim potencijalima, strateškoga upravljanja, upravljanja projektima i promjenama. Razvila se u stručnu i popularnu edukatoricu i coacha, koja znanstvene teorijske okvire i dostignuća prenosi na jednostavan i razumljiv način imajući na umu prije svega njihovu praktičnu primjenu. Koristeći vlastita i klijentova stručna znanja i praktična iskustva omogućava lakši prijenos stečenih znanja i vještina u svakodnevno poslovanje. Vjeruje u učenje kao najbolji način mijenjanja ljudskoga ponašanja.

rajka.markovic@pravaformula.hr
www.pravaformula.hr


TU SMO ZA TEBE

Besplatno skini i isprobaj aplikaciju

Budi fit za život uz FitMindset novosti
Primaj praktične savjete i posebne pogodnosti za svoj wellbeing: