Roko Marović

Nutricionist


Roko Marović rođen je u Splitu, gdje završava IV. gimnaziju Marko Marulić, potom odlazi u Zagreb te zbog iznimne strasti prema nutricionizmu upisuje istoimeni program na PBF-u. Tijekom studija se uz kolegu Nikolu Talana ističe kao najbolji student, stoga posljedično 2016. godine dobiva i dekanovu nagradu za izvrsnost, a zatim završava i prediplomski studij nutricionizma.

Krajem iste godine upisuje diplomski studij nutricionizma te zajedno s kolegom Nikolom Talanom pokreće nutricionistički centar Nutrivision, koji se već tijekom 2017. dokazao kao pouzdan i kvalitetan izvor najvažnijih saznanja iz područja nutricionizma. Vječno željan novih izazova na početku 2018. godine Roko odlazi na stručnu praksu u Sevillu, u sklopu koje radi u laboratoriju te završava eksperimentalni dio svoga diplomskoga rada. 2019. godine obranio je diplomski rad te stekao zvanje magistra nutricionizma.

Paralelno Nutrivision doživljava intenzivan rast, stoga je Roko danas osobni nutricionist brojnim ljudima, prvenstveno rekreativnim i profesionalnim sportašima, ali i predavač na brojnim seminarima, predavanjima, radionicama, itd. No, njegova ambicioznost ne poznaje granice pa je, odlučivši se okušati u znanstvenim vodama, nedavno postao i asistent na projektu HRZZ-a, u sklopu kojega je upisao i doktorat na matičnome fakultetu pod mentorstvom profesorice Suzane Rimac Brnčić.

Usto, Roko je sve ove godine iznimno aktivan sportaš i pravi sportski entuzijast, igra futsal, rekreativno trči te se bavi vježbama snage s vlastitom tjelesnom masom.

www.thenutrivision.com


TU SMO ZA TEBE

Besplatno skini i isprobaj aplikaciju

Budi fit za život uz FitMindset novosti
Primaj praktične savjete i posebne pogodnosti za svoj wellbeing: