Romina Ćibarić

Suvlasnica tvrtke Garden i učitelj multistyle joge


Nakon završenoga studija dizajna odjeće Romina nastavlja put u smjeru mode kao poduzetnica. Nakon 10 godina u svijetu modnoga biznisa i rođenja prvoga djeteta događa se zaokret u njezinome životu. Otkriva jogu i važnosti zdrave prehrane te se u njoj javlja nova ideja vezana uz ekološku hranu, koja nakon nekoga vremena prerasta u obiteljski posao. Suvlasnica je poduzeća Garden, koja se već 13 godina bavi proizvodnjom, maloprodajom i distribucijom organskih proizvoda. Organska hrana, prirodna kozmetika i dodaci prehrani samo su dio asortimana u Garden trgovinama, koje su jedne od vodećih specijaliziranih trgovina certificiranih organskih proizvoda u Hrvatskoj.

Nakon 14 godina osobne ashtanga joga prakse, koja joj otkriva ljepotu i novu dimenziju povezanosti uma i tijela na energetskoj razini, ujedno i kao alat za očuvanje i regeneraciju tijela, postaje certificirana učiteljica joge i nastavlja u tome smjeru do danas.

Vodi individualne sate i privatne grupe do maksimalno pet polaznika. Njezino dugogodišnje životno, plesno i jogijsko iskustvo pomaže joj svoje sate prilagoditi potrebama klijenata, koji su raznih dobnih skupina, sfera društva i profesija. Ono što ih povezuje je da svi žele poboljšati svoju kvalitetu života na fizičkoj i mentalnoj razini.

Za nju su inspiracija dah i pokret, koji u međusobnoj vezi i njihovim pravilnim svjesnim korištenjem vode svakoga od nas u balans uma, duha i tijela. Smatra da ljepota svakoga od nas dolazi iznutra i da svako može biti sretan, snažan i u balansu, ali da nam to nitko ne može dati osim nas samih. Redovita joga-praksa i izbalansirana zdrava prehrana igraju veliku ulogu na tome putu.

rominacib@icloud.com


TU SMO ZA TEBE

Besplatno skini i isprobaj aplikaciju

Budi fit za život uz FitMindset novosti
Primaj praktične savjete i posebne pogodnosti za svoj wellbeing: