Seka Zebić

Mag. farmacije, kozmetolog i inovatorica proizvoda za njegu lica na bazi D vitamina
Autorica knjige "Kako zaustaviti starenje"


Mag. pharm. Seka Zebić edukatorica je u centrima ljepote i SPA centrima profesionalnih brendova Malu Wilz, Diego Dalla Palma i THEMAE Paris. 1973. diplomirala je na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu u Zagrebu, a svoj kozmetički salon otvorila je 1977. godine. Svoju aktivnost proširila je na proizvodnju kozmetičkih proizvoda i danas je inovatorica jedinstvenih proizvoda za njegu lica na bazi D vitamina. Svoje znanje, osim u praktičnome radu, istovremeno koristi u obrazovanju kozmetičara i dermatologa.

Sva njezina aktivnost bila je usmjerena prema prirodi istražujući učinke prirodnih tvari i metoda. Knjiga i video „Kako spriječiti starenje uz gimnastiku lica” potvrda su toga rada, a cilj im je pokazati kako gimnastikom lica (face gymnastics, face fitness) postići facelift i usporiti proces starenja prirodnim putem. Također, u jednostavnome, a ciljanome programu pokazuje načine osiguravanja dugovječne vitalnosti i mladosti.

Može se pohvaliti s 45 godina rada i iskustva, a njezin mladoliki izgled dokaz je učinkovitosti njezinih programa. U svome radu povezala je kozmetiku, disanje i anatomiju tijela jer je iskusila koliko je uz gimnastiku važno uskladiti disanje i raditi cijelim tijelom, kako bismo nahranili sve svoje stanice i time izbacili toksine i suvišne tvari, što uvelike utječe na održavanje našega izgleda i cjelokupnoga zdravlja.

Najvažnije joj je zdravlje te vjeruje da je uz njega te dobru volju, upornost, optimizam, strast i ustrajnost moguće ostvariti sve svoje vizije i želje.

www.gimnastikalica.com


TU SMO ZA TEBE

Besplatno skini i isprobaj aplikaciju

Budi fit za život uz FitMindset novosti
Primaj praktične savjete i posebne pogodnosti za svoj wellbeing: