Tanja Hrvatin Šimičić

Certificirani life coach i edukatorica za roditelje


Tanjina je misija pomoći djeci razviti pozitivnu sliku o sebi, osjećati da su viđeni, ispoštovani i bezuvjetno voljeni.

I sama je majka dvoje djece, coach za roditelje te edukantica dviju psihoterapija – Psihoterapije za djecu i adolescente te Tjelesno orijentirane, a ujedno je i autorica e-booka Odgoj s manje stresa.

Svakodnevno pomaže tisućama roditelja osjećati se kompetentnije u odgoju, stvoriti poštujuće i toplo okruženje za razvoj svoje djece, pronaći u sebi snagu za ulogu vođe kojeg svako dijete treba, stvoriti temelje u kojima će se djeca razvijati u otporne, sretne i mentalno snažne ljude.

Svoju strast prema tome da se djeci pruži primjereno emocionalno okruženje, koje je ključ za njihov razvoj, svakodnevno prenosi edukacijama, e-bookom Odgoj s manje stresa te programima za roditelje Kompetentan roditelj i Mentalno snažno dijete, i to na način da složene teorije i znanja prenosi u praksu jezikom koji je razumljiv svima.

Na svome Instagram profilu @tanjahrvatinsimicic Tanja prenosi vrlo živopisne odgojne situacije i realan život roditelja nastojeći osnažiti roditelje za ulogu za koju ih nitko u obrazovanju ne priprema, a jedna je od emocionalno najzahtjevnijih i najvažnijih, ako ne i najvažnija uloga na svijetu.

Jer,
Odnos kakav djeca imaju s roditeljima u djetinjstvu temelj je svih odnosa u budućnosti. Djetinjstvo je temelj na kojem dijete gradi svoj život.

www.tanja-savjetovanje.hr
thrvatin.simicic@gmail.com


TU SMO ZA TEBE

Besplatno skini i isprobaj aplikaciju

Budi fit za život uz FitMindset novosti
Primaj praktične savjete i posebne pogodnosti za svoj wellbeing: