Tihana Dragičević

EMCC Senior Practitioner Coach & Supervisor


Tihanu su razni smjerovi koje koristi u radu, kao što su ontologija, sistemske konstelacije, tjelesno orijentirana terapija, NLP, psihodrama, zen-budizam, iskustveno učenje u prirodi, učinili boljom edukatoricom i trenericom. Radi executive i business coaching u kompanijama, a dostupna je i fizičkim osobama.

Velik dio njezina rada, temelja i inspiracije zauzimaju tzv. treninzi osobnoga razvoja koje je prolazila i radila deset godina u Olde Vechteu, u Nizozemskoj. Kao coach, zbog svega navedenoga, ima integrativni pristup i usmjerena je na klijentovu regeneraciju. Ona je EMCC EIA coach visoka praktičarka, EMCC ESIA supervizorica, trenerica i autorica.

Radila je u vodećim svjetskim kompanijama, kao što su Allianz i Bayer, na nacionalnim i regionalnim položajima razvoja zaposlenika. Primjenjuje superviziju nad mladim coachevima, edukatorima i ljudima koji rade s ljudima i još uvijek drži individualne coaching susrete. Tri je godine bila u predsjedništvu HUC-a (Hrvatske udruge za coaching), gdje je trenutačno u ulozi predsjednice Etičkoga povjerenstva. Škola trenera i EMCC EIA, akreditirana Škola coacheva, njezine središnje edukacije, odvijaju se uživo i online. Autorica je dviju knjiga koje nadopunjuju spomenute edukacije, a koje su dostupne i na Amazonu. 

Majka, supruga, kći, prijateljica. Poštuje i voli prirodu. Zanima je ljudska psiha iz svake perspektive i iz znatiželje se već godinama bavi vedskom astrologijom i drugim vedskim znanjima. Zalaže se za izvrsnost u svakome pogledu, vjeruje u čovjeka i smatra da smo svi svoje remek-djelo.

www.elevate.hr
tihana@elevate.hr


TU SMO ZA TEBE

Besplatno skini i isprobaj aplikaciju

Budi fit za život uz FitMindset novosti
Primaj praktične savjete i posebne pogodnosti za svoj wellbeing: