Veseljka Lovrić

Psihologinja, HR konzultantica i coach, dr.sc.


Veseljka je konzultantica u području upravljanja ljudskim potencijalima, edukatorica i coach. Višegodišnje iskustvo u ljudskim potencijalima stekla je radeći u velikome poduzeću, u kojem se upoznala sa svim procesima ljudskih potencijala, a nastavila je u Pravoj formuli, gdje je u proteklih 12 godina kroz konzultantske angažmane vezane uz organizacijski razvoj, razvoj rukovoditelja, treninge i individualno savjetovanje ostvarila uspješnu suradnju s više od 70 kompanija u Hrvatskoj i široj regiji.

Znanstveno iskustvo stekla je radeći na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu kao istraživač i predavač. Uz završen diplomski studij psihologije stekla je i doktorsku titulu na području kognitivne psihologije te je predavač na Specijalističkom poslijediplomskom studiju Upravljanja ljudskim potencijalima Sveučilišta u Zagrebu.

Veseljka je profesionalni coach mentor educirana na Oxford Brookes Universityju u skladu s EMCC (European Mentoring and Coaching Council). U konzultantskome radu i razvoju drugih, uz u praksi stečena znanja i vještine, koristi se i recentnim znanstvenim saznanjima i preporukama.

veseljka.lovric@gmail.com


TU SMO ZA TEBE

Besplatno skini i isprobaj aplikaciju

Budi fit za život uz FitMindset novosti
Primaj praktične savjete i posebne pogodnosti za svoj wellbeing: